Caretta Caretta’lara özel sahil temizliği

Antalya’nın Manavgat ilçesinde öğrenciler ve turizmciler bir araya geldi. DEKAFOK’un yürüttüğü “Bir Çuval Nefes Bağışla” projesine destek verdi. Namık Karamancı Fen Lisesi ve Side Square Hotel, Deniz Kaplumbağaları, Akdeniz Fokları ve Kum Zambakları Koruma Derneği (DEKAFOK) yetkililerinin gözetiminde yaklaşık 10 kilometrelik sahilde temizlik yaptı.

  • 21 Mayıs 2024
  • 248

TURİSTLERE BİLGİENDİRCİ BROŞÜR DAĞITTILAR

Deniz Kaplumbağaları, Akdeniz Fokları ve Kum Zambakları Koruma Derneği (DEKAFOK)’un organizasyonuyla Side Square Hotel’in sahilinde buluşan öğrenciler önce eğitim aldı, ardından öğrendiklerini  yerli ve yabancı turistlere anlattı. Öğrenciler turistlere otel çalışanlarıyla birlikte bilgilendirici broşürler dağıttı.

‘SAHİLLERİMİZ CARETTA CARETTA’LARA HAZIR’

Bu sene yaklaşık 3 hafta erken sahile çıkan Deniz kaplumbağaları için Side Square Hotel sahilinde gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirten Side Square Hotel Genel Müdürü Okan Akay, otel misafirlerini de bilgilendirdiklerini belirti. Akay, doğaya verdikleri önemin yerli ve yabancı turistler tarafından takdirle karşılandığını söyledi. (Haber Merkezi)




Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler