Boztaş'ı Ölümünün Yıl Dönümünde rahmetle anıyoruz

Vefatından önce yoğun bakım ünitesinde tedavi görürken “Bu işin şakası yok!” diyen dönemin MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, 4 Mayıs 2021 tarihinde hayata veda etmişti.

  • 03 Mayıs 2024
  • 288

27 Mart 2021 tarihinde Covid-19 testi pozitif çıkan Ahmet Boztaş günlerce hayatta kalabilmek için direnmesine karşın 3 Mayıs 2021 günü saat 08.30'da yaşamını yitirmişti.

Manavgat'ın gelişimi ve yaptığı yatırımlarla tanınan iş dünyasının sevilen isimlerinden Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş,24 yaşında iş dünyasına atıldı, Boztaş, 2009-2013 yılları arasında MASİAD (Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanlığı yaptı. 2013 yılında 'Üyesi mutlu bir oda ekonomisi güçlü bir Manavgat' sloganıyla MATSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. 2 dönem MATSO başkanlığını yürüten Boztaş, çok sayıda çalışma ve projeye imza atarak Manavgatlıların gönlünü kazandı. Manavgat'ın gelişimi için gelen talepleri hiçbir zaman geri çevirmeyen, tek tek değerlendirerek sonuca ulaştıran Üreticiye verdiği destekten, Manavgat'ın tanıtımına kadar birçok başarılı çalışmaya imza atan Ahmet Boztaş unutulmayacak bir iz bıraktı.

OSB'Yİ VE MATSO TURİZM FAKÜLTESİ'Nİ KAZANDIRDI

Yıllardır MATSO'nun ve Manavgat'ın gündeminde olan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması için verdiği mücadelede Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak yürürlüğe girmesine katkı sağlamış, ayrıca MATSO turizm fakültesini de kente kazandırmış, Manavgat'a üniversite kurulması anlamında temelleri atmıştı önemli bir katkı sağlamıştır.

Başkan Ahmet Boztaş'ın vefatından sonra o dönem meclis kararı ile başkanlığa seçilen ve halen Matso başkanlığı görevini, sürdüren Seydi Tahsin Güngör, Boztaş'ın yolunda ilerleyerek kaldığı yerden projelerini sürdürecekleri sözünü vermiş, "Çok üzgünüm. Acımız büyük. Hep umutla bekledik, dua ettik. Başkanımız hep gülen yüzü, heyecanlı yapısı, örnek duruşu ile Manavgat, iş dünyası ve odamızı hep ileriye taşımak adına sahada her daim emek verdi. Toplantılarımızda bizlere Manavgat için çıtayı daha da yükseltecek, istihdamı artıracak fikirler, projeler üretmemizi isterdi. Hep gelişimin peşindeydi. Biz kendisinden razıydık. Hep iyi bildik. Allah da ondan razı olsun inşallah. Manavgat'tan bir Ahmet Boztaş  geçti, Nur içinde yatsın mekânın cennet olsun inşallah" demişti.

Haber Merkezi




Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler