Boğaziçi’nden Manavgat ‘ta ziyaret turu

İlçemizde bulunan Özel Manavgat Boğaziçi Okulları yönetimi Polat Selçuk başkanlığında bir ekiple Manavgat ‘ta ziyaret turuna çıktı.

  • 26 Ağustos 2024
  • 201

Ziyaretlerinin amaçlarının Manavgat’ın sorunlarını paylaşmak ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak olduğuna dikkat çeken Boğaziçi Koleji kurucu temsilcisi Polat Selçuk yeni ders dönemine kadar ziyaretlerine devam edeceklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde başta Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Seydi Tahsin Güngör’ü ziyaret eden ekip, Boğaziçi koleji ile ilgili MATSO başkanına bilgiler verdi. Karşılıklı fikir alışverişi ile Manavgat’ın sorunları ve geleceği de masaya yatırıldı.

Özel Manavgat Boğaziçi Okulları Yönetim Ekibi daha sonra Özel Hisar Tıp Merkezi Genel Müdürü Ömer Faruk Binzet’i makamında ziyaret ederek eğitimle birlikte sağlık konularında önemli konuları görüştüler.

Manavgat Baro Temsilcisi Sayın Erol Ogan’ı da ziyaret eden Boğaziçi Koleji Manavgat ekibi her yıl ders programlarında hukuka özel yer verdiklerini belirterek hoşça bir sohbet gerçekleştirdiler.

Boğaziçi Koleji Manavgat Kampusu Kurucu yöneticisi Polat Selçuk ziyaretleri sırasında ev sahipliği yapan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Hisar Tıp Merkezi genel müdürü Ömer Faruk Binzet ve Manavgat Baro temsilcisi Erol Ogan’a teşekkür etti.

Haber Merkezi



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler