BOĞAZİÇİ KOLEJİ MADALYALARA DOYMUYOR

İlçemizde eğitim ve öğretimde çıtasını yükseklere taşıyarak eğitimde haklı bir yer edinen Manavgat Boğaziçi Koleji öğrencileri spordaki başarıları ile madalyaları toplamaya devam ediyor.

  • 15 Nisan 2024
  • 342

Geçtiğimiz günlerde yapılan ilçe genelindeki küçükler basketbol şampiyonasını namağlup tamamlayarak birinci olan Boğaziçi koleji küçükler basketbol takımının başarısının tüm okulu onurlandırdığını söyleyen Manavgat Boğaziçi Koleji kurucu temsilcisi Polat Selçuk,küçükler basketbol takımı öğrencileri ve antrenörünü yürekten kutladığını söyledi.

Manavgat Boğaziçi Koleji kurucu temsilcisi Polat Selçuk,”Küçükler basketbol karşılaşmalarını namağlup tamamlayarak ilçe birincisi olan Boğaziçi basketbol takımı sporcularımızı ve beden eğitimi öğretmenimiz Ahmet Can Elmacı’yı yürekten kutluyorum. Başarı tesadüf değildir her zaman söylüyorum yine gururla söyleyeceğim tüm başarılarımızın altında iyi ve kaliteli eğitim gelmektedir” dedi.

BOĞAZİİÇİ BİNİCİLİKTEDE BİRİNCİ

Manavgat Boğaziçi Kolej öğrencilerinden Elif Dinç, Türkiye Binicilik Federasyonunca düzenlenen Abak kupası yarışmasında socu genel atlama parkuru etabını noksansız tamamlayarak birinci oldu.

Birinci olan Elif Dinç’in başarısı öğrenciler,okul idaresi ve aileler tarafından sevinçle karşılandı. (Haber Merkezi)

 



BOĞAZİÇİ KOLEJİ MADALYALARA DOYMUYOR

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler