Belediye başkanlığında 6. Dönem 26'ncı yıl

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Belediye başkanı olmada 6. dönem 26'ncı yılına girdi. 31 Mart Belediye Başkanlığı'na yeniden CHP'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya'da iki defa üst üste büyükşehir belediye başkanı seçilmede eski DYP'li Av. Hasan Subaşı'ndan sonra ikinci defa olmuş oldu.

  • 22 Nisan 2024
  • 313

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 4 dönem Antalya merkez Konyaaltı ilçesi Konyaaltı Belediye Başkanı olma yanı sıra iki dönemde Antalya Büyükşehir olmak üzere 6 dönem belediye başkanlığı yaparak Türkiye'nin en uzun süreli belediye başkanı unvanına sahip oldu.

 Siyasete Anavatan Partisinden atılan Başkanı Muhittin Böcek, ilk olarak  18 Nisan 1999 tarihinde Konyaaltı Belediye başkanı seçilmişti Anavatan Partisi'nden.

Başkan Muhittin Böcek yaptığı açıklamada,'' Antalya'm ve Antalyalılar için 18 Nisan 1999'da başladığım belediye başkanlığı görevini 26'ncı yılımda da ilk günkü heyecan ve hizmet aşkıyla sürdürmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yörük çocuğu olarak çiftçilikten belediye başkanlığına uzanan bu zorlu yolculukta elde ettiğim başarıları Mustafa Kemal Atatürk ve bize emanet ettiği Cumhuriyetimize borçluyum. Bir Cumhuriyet çocuğu olarak ilk günkü gibi doğruluk ve dürüstlüğü ilke edinerek halkımız için azimle gururla çalışmaya, 'Herkesin Başkanı' olmaya devam edeceğim.''dedi

Abdurrahman Büyükkeskin / Bülten

 



Belediye başkanlığında 6. Dönem 26'ncı yıl

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler