Aydın’a Mayder’den Teşekkür Plaketi

Manavgat Kültür ve Yaşam Derneği (MAYDER) Başkanı Ezgi Bahçealtı, Manavgat Kaymakamlığı Engelliler Koordinatörü İşaret Dili Tercümanı ve Eğitmeni Guddusi Aydın’a derneğe yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

  • 20 Ağustos 2024
  • 698

Yıllardır ilçemizde yaşayan yabancılarla birlikte sürekli çeşitli, etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Mayder başkanı Ezgi Bahçealtı, düzenledikleri etkinliklere maddi – manevi destek sağlayan kişilere teşekkür ederek, her zaman yüreğini ortaya koyarak yanlarında olan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Guddusi Aydına plaketini takdim etti.

Samimi ve sıcak havada gerçekleşen plaket takdiminde Başkan Ezgi Bahçealtı, yeni ve büyük projelerin hazırlığı içinde olduklarını ifade ederek projeleri Guddusi Aydın ile paylaştı.

Mayder Başkanı Ezgi Bahçealtı, yıllardır Mayder olarak gerek yurt içi gerekse yurt dışında etkinlikleriyle ön saflarda yer almaktan büyük gurur duyduklarını ifade ederek şöyle konuştu;

“MAYDER’in ismi yurt genelinde olduğu gibi ülke dışında da her geçen gün büyüyerek gelişiyor. MAYDER ailesi olarak bizler bu gelişmelerden büyük onur duyuyoruz. Geçtiğimiz süreçte birçok nedenden dolayı proje ve etkinliklerimize ara vermiştik. Şimdi yeni ve büyük projeler üzerine yoğun bir hazırlık içerisindeyiz derneğimizin kuruluşundan bu yana geçen süreçte sayın Guddusi Aydın bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı, bu anlamda kendisine şükranlarımızı sunmak adına plaketini takdim ediyoruz. Kendisine dermeğim ve üyelerim adına yürek dolusu teşekkürler sunuyorum” dedi.

Haber Merkezi



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler