ANKETLERİN EFENDİSİ “TURGAY AKAR”

31 Mart Yerel seçimleri için süre giderek azalıyor. Aday belirlemesini erken yapan CHP’de Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara çalışmalarını sürdürürken AK Parti tarafında kimin aday gösterileceği henüz belli değil. Kaybedilen son 3 dönemin ardından bu kez mutlak kazanmak isteyen AK Parti’li seçmenler Genel Merkez’den kayırmacılık istemiyor.

  • 29 Ocak 2024
  • 381

Anketlerden çıkan sonucun vatandaşın gönlünden geçen olduğunu belirterek, “Özellikle Parti Antalya Milletvekillerinin kendilerine yakın aday adaylarını işaret ederek aday gösterilmeleri için yoğun çaba harcadıkları konuşuluyor. Genel merkezin kayırmacılıktan uzak tabanın sesine kulak vermesini istiyoruz.  Seçim ancak böyle alınabilir. Biz Manavgat halkına hizmet edecek aday istiyoruz” dediler.

Öte yandan Genel merkez tarafından önceki gün hafta sonu yeni bir anketin daha yaptırıldığı ve duyumlara göre bu ankette de Turgay Akar isminin öne çıktığı ifade ediliyor. Kamuoyunda “anketlerin efendisi” olarak değerlendirilen Akar’ın,  AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.  (Haber Merkezi)




Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler