Öğrenciler teknoloji bağımlılığını gündeme getirdi

Manavgat’ta bulunan Hacı Şayeste Mustafa Güneş Ortaokulu öğrencileri teknoloji bağımlılığı ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla “Bağımlı Olma, Farkında Ol!” adında eTwinning projesi yaptı..

  • 16 Mayıs 2024
  • 471

Projede Azerbaycan'dan 3, ülkemizden 9 okul ortak olarak çalıştılar.  Bilişim Teknolojileri öğretmeni Katibe Arıcı ve Uzman Psikolog Zerrin Çimen Kıylıoğlu ‘nun destek olduğu Proje final sergisinde öğrenciler yaptıkları etkinlikleri arkadaşlarına anlatmak üzere bir sunum gerçekleştirdiler. Teknoloji Tasarım öğretmeni Yurdanur Gençer teknoloji bağımlılığı konusunda poster desteği verirken  Okul Müdürü Zeynep Yükselten, öğrencilerin eTwinning projelerinde farklı kültürleri tanıdığını, bu projelerin öğrencilere özgüven kazandırdığını ve okul idaresi olarak bu projeleri desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Öte yandan Okul Bilişim Teknolojileri öğretmeni Katibe Arıcı da,  eTwinning projelerinin öğrencilere web2.0 araçlarını kullanma konusunda büyük bir fırsat oluşturduğunu ve bu tarz projelerin dersler arası etkileşimi arttırdığını belirtti.  (Haber Merkezi)




Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler