NAMIK KARAMANCI FEN LİSESİ FARK YARATIYOR

Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi, gerçekleştirdiği büyük etkinliklerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Lise, Uluslararası lisanslı bir etkinlik olan TEDx'in 2.sini düzenledi. TEDxYouth@NKFLSchool adıyla düzenlenen etkinlik, "Bir Fark Yarat" sloganıyla anlamlı bir atmosfere sahne oldu. 100 davetlinin katılımıyla gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan etkinlikte 6 önemli konuşmacı, izleyicilere ilham dolu anlar yaşattı.

  • 23 Nisan 2024
  • 409

Öğrencilerin  "Bir Fark Yarat" sloganıyla düzenledikleri etkinlikte; Selçuk Yusuf Arslan, Berke Sarpaş, Merve Balaban, Mustafa Fikret Uğur, Emrah Kozan ve Özlem Mekik konuşmacı olarak katıldı. Alanında uzman ve ses getiren çalışmalara imza atmış bu isimler konuşmaları ile izleyicileri büyülediler. Gençlerin potansiyellerini ortaya çıkarması adına önemli bir platform olan etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden MASİAD'ın kurucu başkanlarından Mehmet Ali Cengiz ve İsmet Cengiz gibi değerli konuklar da katılım gösterdi.

Her ayrıntısı titizlikle planlanan  Organizasyonda konuklar, kırmızı halıda güler yüzlü öğrenciler tarafından karşılandı ve görseller, süslemeler, ikramlar gibi detaylar büyük beğeni topladı. Okul Müdürü Hasan Kökçü Müdür Yardımcısı Hasan Biber ile öğretmenler, Ozan Yılan ve Muhammet Püseli'nin liderliğindeki ekip, katılımcılardan övgüler aldı. (Haber Merkezi)



NAMIK KARAMANCI FEN LİSESİ FARK YARATIYOR

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler