MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması’nda 24 OKUL İÇERİSİNDE 1.OLDULAR

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde Türk Mutfağı’nın Geleneksel Tatlarını Koruma ve Tanıtma Misyonu doğrultusunda 7 Bölge 28 Şehirde düzenlenen “Meb Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması”nın Akdeniz Bölgesi Antalya Finalinde yarışan Manavgat Evliya Çelebi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi 24 Okul İçerisinden Antalya Bölge Birincisi olarak 1 Okul Kupası ve 3 Altın Madalya kazandı. Okul, İstanbul’da düzenlenecek Türkiye Finallerinde Antalya Bölgesini temsil etme hakkı kazandı.

  • 22 Nisan 2024
  • 415

Yarışmaya katılan öğrenciler Ayetullah Çiçek, Mertcan Evin, Eyyüp Öz ve Danışman Öğretmenler Emre YILDIRIM ve Mehmet KUYUCAK’a ödüllerini Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Yavuz KALA takdim etti.

Okul Müdürü Ömer AKKAN yarışmayla ilgili olarak; “Bakanlığımızın düzenlediği bu çok önemli yarışma da Antalya Bölge Birincisi olan öğrencilerimize, onları yarışmaya mesai merfumu gözetmeksizin büyük özveri ile yarışmaya hazırlayan değerli öğretmenlerimize, yarışmanın başından sonuna kadar yarışma ekibini koordine eden Teknik Müdür Yardımcımız Mehmet Can ORAKCI’ya emekleri karşısında teşekkür ediyor ve İstanbul Finallerinde başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)



MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması’nda 24 OKUL İÇERİSİNDE 1.OLDULAR

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler