Manavgat’ta ilk kez Matematik Olimpiyatı düzenlendi

Namık Karamancı Fen Lisesi Manavgat’a eğitim alanında ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Okul, Manavgat’ta ilk kez ilçede bulunan 7.ve 8. sınıflara yönelik Matematik Olimpiyatı düzenledi. 178 öğrencinin katıldığı Matematik Olimpiyatının soruları Namık Karamancı Fen Lisesi matematik zümresi tarafından hazırlandı.

  • 26 Nisan 2024
  • 286

Yarışmada;  1.Alp MADSMAN 24 net  (Manavgat Koleji), 2.Ahmet ÖZ  23,25 net (Çağlayan Ortaokulu),

 3. Berk MADSMAN 23 net  (Manavgat Koleji) dereceye girdiler ve çeyrek altınla ödüllendirildiler.

Öğrencilere ödülleri okulda düzenlenen törenle İlçe Milli Eğitim Müdürü  FatihTÜRKÖZ  tarafından takdim edildi.  

Törene Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih TÜRKÖZ ile beraber Şube Müdürü Murat Altınkaya Özel Manavgat Koleji Müdürü Süleyman AVCI, Çağlayan Ortaokulu Müdürü İbrahim GÜNEŞ,  Namık Karamancı Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe YILDIRIM  ve Namık Karamancı Fen Lisesi matematik zümresi ile öğrenci velileri katıldı. Ayrıca dereceye giren öğrencilerin ailelerine okul flaması ile okulun kendi üretimi olan zeytinyağı hediye edildi.

 Namık Karancı Fen Lisesi Müdürü Hasan Kökçü matematiğe ilgi duyan öğrencileri öne çıkarmak onların bilgilerini ölçmek ve ilçemizde matematiğe olan ilgiyi arttırmak için yapılan bu olimpiyat yarışması için matematik öğretmenlerine teşekkür edip dereceye giren öğrencileri, ailelerini ve okullarını tebrik etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz de, Manavgat'ta ilklere imza atan sürekli yenilik ve gelişme peşinde olan Namık Karamancı Fen Lisesi ekibini kutlayıp eğitime olan katkılarından dolayı teşekkür etti.  Başarılı olan öğrencilere, ailelerine, öğretmenlerine ve idarecilerine de tebriklerini sundu. (Haber Merkezi)



Manavgat’ta ilk kez Matematik Olimpiyatı düzenlendi

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler