Madalyon Kolejinden anlamlı resim sergisi

24 Kasım 2023 Cuma günü saat 09.30’da Kaymakamlık binası önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunuldu. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Türk Milli Eğitimine Hizmeti geçen ve şehit olan ebediyete intikal eden tüm öğretmenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasını müteakip İstiklal Marşı eşliğinde şanlı bayrağımız göklere çekilerek çelenk sunma töreni sona erdi.

  • 27 Kasım 2023
  • 1265

Saat 10.10’da Manavgat Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonunda devam eden programda Madalyon Koleji Ortaokulu Türkçe öğretmenleri Hatice Taşkıran ve Önder Malkoç tarafından programın sunumu gerçekleştirildi. Programa “Ben Öğretmenim” adlı oratoryoyla katılan Madalyon Koleji öğrencileri okudukları şiirler ve söyledikleri türkülerle şehit öğretmenlerimizi de anarak öğretmenler gününün anlam ve önemini vurguladılar. Programda şiir ve resim alanında ilçe derecesi alan öğrencilerimize Kaymakamımız Adil Karataş tarafından madalya takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik eden Kaymakamımızla protokol üyeleri öğrenciler eşliğinde toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Atatürk Kültür Merkezi’ndeki ilçe programından sonra Madalyon Koleji’nde öğrencilerimizin gözünden öğretmenleri yansıttıkları resim sergisi açılışı ve öğrencilerimizin hazırladığı Öğretmenler Günü Programı yapıldı. Piyano dinletisi eşliğinde resim sergisini gezen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz güzel dakikalar geçirdiler.

Öğretmenler; ışığı hiç sönmeyen, durmadan çevresini aydınlatan birer meşale gibidir. Sevgi, saygı, emek ve özveriyle mesleğini taçlandıran ve yarınlara aydınlık bir gelecek yetiştiren kişilerdir. Bunun önemini daha da güzel hissettirmek için Madalyon Koleji ailesi olarak saat 19.00’da öğretmenlerimizle günün anlam ve önemine yakışan güzel bir akşam yemeğinde buluştuk. Canlı müzik eşliğinde güzel bir gece geçiren öğretmenlerimize hediyeleri kurucular tarafından takdim edildi. Öğretmenliğin kutsal ve bir o kadar da önemli olduğunu vurgulayan kurucular tüm öğretmenlerimize emekleri için teşekkürlerini sundular.

Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

(Haber Merkezi)




Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler