İlçemizde Trafik Haftası etkinliği düzenlendi

Dün ilçemiz Cumhuriyet meydanında Trafik Haftası dolayısıyla trafik ekipleri tarafından sürücülere kurallar hatırlatıldı.

  • 10 Mayıs 2024
  • 204

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşlara broşürler ve çeşitli hediyeler takdim edilirken, sürücülere trafik kuralları ile ilgili bilgiler verildi.

Trafik Haftası dolayısıyla ilçe jandarma ve emniyet trafik ekipleri ise kontrollerde sürücülere kurallar hatırlatıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, farkındalık için düzenlenen etkinlik ilçemiz Cumhuriyet meydanında sabahtan akşama kadar devam etti,etkinlik sürecinde vatandaşlar ve öğrenciler büyük ilgi göstererek trafik kuralları ile ilgili çeşitli bilgi alma olanağına sahip oldular.

Manavgat Şoförler Odası Başkan yardımcısı Galip Özden,Cumhuriyet meydanındaki etkinliklere katılarak ilçe jandarma ve emniyet teşkilatı trafik birimlerini trafik haftası nedeniyle kutladı.

Manavgat Şoförler Odası Başkan yardımcısı Galip Özden “Biz şoförler odası olarak hem ilçe jandarma,hem de emniyet teşkilatımızın trafik birimleri ile sürekli irtibat halinde olmakla birlikte birbirimize sürekli destek olmaktayız.Trafik haftasının camialarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)



İlçemizde Trafik Haftası etkinliği düzenlendi

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler