DÖSİAD Böcek’i ağırladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Muhittin Böcek, DÖSİAD’ın konuğu oldu. DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, belediye başkan adaylarından beklentilerini anlattı .

  • 07 Mart 2024
  • 1173

Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DÖSİAD) genişletilmiş üye toplantısı kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanlarını ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Ak Parti Adayı Hakan Tütüncü’nün ardından bu kez Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Muhittin Böcek DÖSİAD’ın konuğu oldu. Buluşmada ilk sözü DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, 14 yıldır Döşemealtı’nda hizmet verdiklerini dernek olarak çok sayıda sosyal sorumluluk projesini yerine getirdiklerini söyledi. Gencer daha sonra DÖSİAD olarak belediye başkan adaylarından beklentilerini anlattı.

BÖCEK YAPTIKLARIN ANLATTI

Gencer’ın ardından söz alan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Muhittin Böcek, önce 5 yılda yaptıklarını anlattı. Önümüzdeki 5 yılda yapacağı projelerden bahseden Böcek, “Bizim sevdamız Antalya’dır. Gazipaşa’dan Kaş’a kadar. Bir mahallede kaç oy aldık diye bakmadım. Benim hayatımın geçtiği şehir Antalya. Hayatımın ikinci yaşamını verdiği bu şehirde gençlere, kadınlara, çocuklara, büyüklerimize özgürce yaşayabileceği, aydınlık bir şehre azimle gururla devam edeceğiz. Türkiye’nin ittifakı kurulmuştur. Antalya’da Antalya’nın ittifakı kurulmuştur. Ben kendisini Türkiye Cumhuriyeti kabul eden ezana, al bayrağı sahip çıkan, Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürüyen herkesin oyuna talibim” dedi.

ANTALYA GEREKENİ YAPACAKTIR

Antalya’da 490 bin emekli yaşadığı bilgisini veren Başkan Böcek, “O emekli asgari ücret bile alamıyor şu anda. Yazık değil midir? Eğer bir ülke emeklisine sahip çıkamıyorsa ondan bir şey olmaz denir. Bizim yaşlılarımızın konaklayabileceği Yaşam Köyü, Yaşlı Bakım Evleri projelerimiz var. Ayrıca şehit yakınlarına, dul ve yetimlerine yönelik bir çalışma içerisindeyiz. İnsanların yanında olacağım” dedi. Ulaşımla ilgili de konuşan Böcek, son 5 yılda Antalya nüfusunun 184 bin 549 kişi arttığını, 387 bin 696 yeni aracın trafiğe çıktığını söyledi. Böcek, “Bunun içinde servisler yok. Depremden sonra 11 ilden gelen vatandaşlarımız yok. Rus-Ukrayna savaşından sonra gelen yabancı plakalar yok. Göreve geldikten sonra ne bir cadde kapattım, ne bir yanlış bir işlem yaptım. 125 hem uzaktan erişim hem akıllı kavşak yaptık. Cırnık köprüsünü genişlettim, 4-5 şeride çıkardım. Trafik denetleme merkezi kurduk, Gazipaşa’ya kadar tüm trafik ışıkları kontrolümüzdedir. 102 yeni otobüs aldım. İktidar oldun mu yapman gerekenler çok açıktır, bellidir. Çevre yolları yapılmalı. Hızlı tren ihalesi yapıldı şimdi. Her seçim dönemi bir ihale yapılıyor bu yollarla ilgili. Antalya bunlara artık kanmaz” diyerek konuşmasını bitirdi. Böcek daha sonra DÖSİAD üyeleriyle toplu fotoğraf çekildi.

Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği / Bülten



DÖSİAD Böcek’i ağırladı

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler