ÇAĞSİAD 10. YILINI KUTLADI

Çağdaş İş İnsanlar Derneği (ÇAĞSİAD) Antalya Şubesi, kuruluşunun 10’ncu yılı nedeniyle yemekli bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe ÇAĞSİAD Genel Başkanı Mikail Düzenli, İstanbul ve İzmir Şube başkanları, siyasiler ile dernek üyeleri yoğun katılım sağladı.

  • 08 Şubat 2024
  • 1272

Çağdaş dünya görüşüne sahip, ilkeli ve milli ekonomiye önem veren iş insanlarını bir araya getirmeyi amaçlayan Çağdaş İş İnsanlar Derneği’nin (ÇAĞSİAD) düzenlediği yemekli etkinliğe CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, önceki dönem il başkanları Nuri Cengiz, Nusret Bayar, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, CHP’nin önceki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan ile siyaset ve iş dünyasından birçok konuk katıldı.

 “MİLLİ EKONOMİNİN ÇAĞSİAD GİBİ ÇATI ÖRGÜTLERİNE İHTİYACI VAR”

ÇAĞSİAD’ın bir gereklilik sonucu kurulduğunun önemine değinen Antalya Şube Başkanı Nurettin Gel, pandemi de yaşamını yitiren derneğin kurucu üyesi Hasan Hüseyin Türkeş’ i saygı ve rahmetle andığı konuşmasında, “ Türk Milli Ekonomi ’sinin ÇAĞSİAD gibi iş örgütlerine ihtiyacı var. Bir gereklilikten doğan derneğimiz, ülkenin gelişimine, teknolojisine ve üretimine katkı koyaniş insanlarının bir çatı altında örgütlenmesini amaçlayan bir felsefeye sahiptir” dedi.



ÇAĞSİAD 10. YILINI KUTLADI

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler