BAŞARIYI GELENEK HALİNE GETİRDİLER

4006-B TÜBİTAK BİLİM FUARI AÇILIŞI

  • 27 Nisan 2024
  • 402

Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi, bilim alanındaki başarılarını TÜBİTAK tarafından desteklenen 10. Bilim Fuarı'nda bir kez daha sergileyerek gurur verici bir etkinliğe imza attı. Okulun öğrenci ve öğretmenleri, 4006-B TÜBİTAK Bilim Fuarı'na 19 proje ile katıldı ve bu önemli etkinlikte 65 öğrenci görev aldı.

Fizik Öğretmeni Emine Şalgam liderliğinde yürütülen projenin  açılış törenine, Milli Eğitim Şube Müdürleri Cavit Sevim ve Murat Altınkaya, ilçedeki diğer müdürler, İş İnsanı Mehmet Ali Cengiz   ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasında duygu dolu sözlerle başarıyı kutlayan Müdür Hasan  Kökçü, okulun bu tür etkinliklerle öğrencilerine sağladığı destek ve ilhamın ne kadar değerli olduğunu vurguladı. Her bir projenin özveriyle hazırlandığı, her adımın emekle atıldığı bu fuarda öğrencilerin büyük bir fedakarlık ve azimle çalıştığı görüldü.

Açılışta kurdele kesimi hepbirlikte yapıldı. Şube Müdürü Murat Altınkaya fuarla ilgili " Bu tarz  büyük çaplı etkinliklerin gelenek haline gelmesi çok zordur, Namık Karamancı Fen Lisesinin bunu gelenek haline getirmesi ilçemiz için gurur verici dedi"

Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi'nin bilimin ve teknolojinin ışığında yürüttüğü bu tür çalışmalar, gençleri geleceğin liderleri olmaya teşvik ediyor ve toplumun bilime verdiği değeri bir kez daha vurguluyor. Bu gurur verici başarıların artarak devam etmesi dileğiyle, öğrenci ve öğretmenleri yürekten tebrik ediyoruz.

Sözkonusu etkinlik, iki gün ziyaretçilere açık olacak. (Haber Merkezi)

 



BAŞARIYI GELENEK HALİNE GETİRDİLER

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler