Bahçeşehir Koleji’nden 10. Geleneksel Bahar Şenliği

Manavgat Bahçeşehir Koleji, Manavgat kampüsünde düzenlenen 10. Geleneksel Bahar Şenliği ile baharın gelişini coşkuyla kutladı. Okul müdürü Okan Ülker’in öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte, öğretmenler “Erik Dalı” şarkısı eşliğinde dans ederken, öğrenciler ise renkli oyun parkurlarında yılın yorgunluğunu attı.

  • 27 Mayıs 2024
  • 2022

Türkiye genelinde 65 ilde 138 kampüsten oluşan Bahçeşehir eğitim kurumları, bu şenlikle bir kez daha eğitimin sadece derslerden ibaret olmadığını gösterdi. Akademik başarıların yanı sıra sosyal etkinliklerin de öğrencilerin gelişimine katkı sağladığı vurgulandı.

Manavgat Bahçeşehir Koleji’nin uyguladığı akademik program, öğrencilerin bireysel yeteneklerini ön plana çıkarmayı ve onları taçlandırmayı hedefliyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılı sonunda yüzde yüz başarı hedefleyen kolej, bu yıl 82 öğrencisini mezun edecek.

Bahçeşehir Koleji’nin düzenlediği halka açık olarak gerçekleştirilen şenlik, eğitimdeki başarıları kutlamanın yanı sıra, öğrencilerin ve ailelerin bir araya gelerek keyifli vakit geçirmelerine olanak tanıdı. Bahçeşehir Koleji, eğitimdeki yenilikçi yaklaşımı ve topluma katkılarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. (Haber Merkezi)




Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler