MAY SANAT’TA 23 NİSAN COŞKUSU

Manavgat May Sanat Akademi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı düzenlediği coşkulu bir etkinlikle kutladı. Akademi, sanatı ve eğlenceyi bir araya getirerek çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

  • 26 Nisan 2024
  • 158

23 NİSAN RUHUNU SANATLA BİRLEŞTİRDİ

Jonklör gösterileri, yüz boyama ve çizgi film kahramanlarıyla dans gibi birbirinden renkli aktivitelerle dolu program, çocukların ve ailelerinin yüzünü güldürdü. Kırmızı-beyaz balonlar ve rengarenk yüz boyaları ile şenlenen akademi, 23 Nisan ruhunu sanatla birleştirdi.

MANAVGAT İÇİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIK

May Sanat Akademi’nin kurucu müdürü Mazlum Yegin, iki yıl önce iki öğrenciyle başlayan yolculuklarının bugün 220-240 öğrenciye ulaştığını ve Manavgat için önemli bir eğitim ihtiyacını karşıladıklarını belirtti. Yegin, “İçeriği güzelleştirmeye ve Manavgat için en iyisini yapmaya çalıştık. Çocuklar ve velilerimiz için en güzeli olsun istedik,” dedi.

MANAVGAT’TA SANATTA EĞİTİMİN ADRESİ

Akademi, 4 yaşından 70 yaşına kadar her yaştan sanatsevere kapılarını açıyor. 14 öğretmen ile piyano, keman, gitar, klarnet, saksafon ve ukulele gibi birçok enstrümanın yanı sıra resim dersleri de veriliyor. Ayrıca, enstrüman satışı da yapılan akademi, sanat eğitiminde bir merkez haline gelmiş.

Yegin, “En küçük öğrencimiz 4 yaşında ama yaş sınırımız yok. Manavgat sanatı seviyor ve biz de bu sevgiyi eğitimlerimizle destekliyoruz,” diyerek eğitimlerin her yaştan insan için erişilebilir olduğunu vurguladı. (Haber Merkezi)



MAY SANAT’TA 23 NİSAN COŞKUSU

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler