Manavgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (MASMO) Başkanı Erkan Tuncer, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tuncer mesajında, bu mübarek ayın Manavgat halkına ve tüm İslam alemine sağlık, huzur ve bereket getirmesini diledi.
MASMO Başkanı Erkan Tuncer, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu dönemin toplumsal dayanışma için büyük bir fırsat olduğunu vurguladı. Tuncer, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
“Ramazan-ı Şerif, mübarek Üç Aylar ile birlikte yalnızca bedenimizi değil, ruhumuzu ve maneviyatımızı iyileştiren, çevremizi dualarla saran mübarek bir süredir. Oruç ibadetimizle nefsimizi terbiye ettiğimiz, imkanlarımızı paylaşarak yakınlığımızı perçinlediğimiz bu güzide ay; başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa iyilik, güzellik, sağlık ve huzur getirsin.”
“PAYLAŞMANIN BEREKETİNİ HİSSEDECEĞİZ”
Ramazan ayının teslimiyet ve dua ayı olduğunu ifade eden Tuncer, paylaşmanın önemine dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bin aydan daha hayırlı Ramazan ayına kavuşmayı bizlere nasip eden Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Paylaşmanın, birlikteliğin ve bereketin hissedildiği bu ayda inşallah sofralarımızı, sohbetlerimizi ve zamanlarımızı paylaşacağız. Rabbim önce Kadir Gecesi’ne ve ardından Bayram Namazı’na ulaşmayı bizlere nasip eylesin.”
Başkan Erkan Tuncer, mesajını “Ramazan ayının başta Manavgat’ımıza ve oda üyelerimize olmak üzere tüm insanlığa bolluk getirmesini temenni ediyor, Ramazan-ı Şerif’inizi en içten dileklerimle kutluyorum” diyerek noktaladı.
Ayşegül Ada Şenbaş/ Haber













