Manavgat Belediyespor, Marmaris’i geçemedi: 2-2

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, 19. hafta karşılaşmasında evinde grup lideri Marmaris Yat Marin MFK ile 2-2 berabere kaldı. Manavgat Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta, Ankara Bölgesi’nden Giray Şaylan, Beytullah Karaca ve Seyit Ali Köksal hakem olarak görev yaptı.

Karşılaşma, Manavgat Belediyespor’un hızlı başlangıcıyla başladı. 11. dakikada İlker Avşar’ın attığı golle ev sahibi ekip öne geçti. Ancak bu üstünlük uzun sürmedi; Marmaris Yat Marin MFK, 13. dakikada Adem Parlak’ın serbest vuruşu ile eşitliği sağladı. Karşılaşma, her iki takımın da ataklarıyla devam etti; 25. dakikada Cenk Özbey’in golüyle konuk ekip 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

 İkinci yarıda, konuk takımdan henüz yeni oyuna giren Boğdan Kızıltan 72. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve rakip 10 kişi devam etti.  Manavgat Belediyespor, rakibinin eksikliğini değerlendirerek baskını artırdı. Ni,tekim aradığı golü 85. dakikada Salih Zafer Kurşunlu’nun serbest vuruştan dönen topu filelere göndermesiyle  buldu ve durumu 2-2’ye getirdi.

Karşılaşmanın uzatma anlarında başka bir gol bulamayan Manavgat, 1 puana razı oldu. Manavgat Belediyespor, bir sonraki mücadelesinde 15 Mart Pazar günü Isparta temsilcisi Keçiborlu Belediyespor’a konuk olacak. Bu önemli karşılaşma, takımın şampiyonluk hedefine ulaşmasında kritik bir adım olarak değerlendiriliyor.

Taraftarların, takımlarını desteklemek amacıyla stadyumda yer alması bekleniyor. Manavgat Belediyespor’a gelecek haftalarda başarılar diliyoruz!

Ayşegül Ada Şenbaş / Haber