AK Parti Manavgat İlçe Kadın Kolları, Başkan Betül Demir başkanlığında haftalık olağan yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda, teşkilatın ilçe genelinde yürüttüğü saha çalışmaları, ev ziyaretleri ve önümüzdeki döneme ilişkin planlanan projeler masaya yatırıldı.
AK Parti Manavgat İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Demir, “Haftalık olağan yürütme kurulu toplantımızı yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla verimli bir şekilde gerçekleştirdik. Manavgat’ımızın her mahallesinde, her sokağında vatandaşlarımızla hemhal olmaya, kadınlarımızın taleplerini dinlemeye ve partimizin hizmet anlayışını aktarmaya devam ediyoruz. Teşkilat olarak ilk günkü heyecan ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
Doğan Sönmez / Haber














