Tribünler GREENBOYS grubuyla Renklenecek

Manavgat Belediyespor lige fırtına gibi başlayarak karşılaştığı iki maçtan 6 puanla grubunda liderliğini sürdürüyor.

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Anamur Belediyespor’u konuk edecek Manavgat Belediyespor’da hedef liderliği sürdürmek olacak.

Geçtiğimiz günlerde oluşturulan GREENBOYS isimli taraftar grubu bu Pazar tribünlere renk katacak hazırlıklarını sürdürdüklerini ve takımın galip gelmesi adına 12.nci adamlık görevini en iyi biçimde yerine getireceklerini açıkladılar.

Alp Özen ve Onurhan Deveci başkanlığında GREENBOYS adlı taraftar grubu hafta boyunca maç hazırlıklarını Atatürk stadında sürdürerek Pazar günkü karşılaşmanın tam bir şölen havasında geçmesi adına tüm hazırlıklarını tamamladıklarını, Manavgatlı sporseverlerin bu karşılaşmaya ellerinde yeşil-beyaz bayraklar ve formaları ile katılmalarını istediklerini belirterek şöyle konuştular;

“Yıllardır şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Belediyespor bu yıl şampiyonluk ipini göğüsleyecek bu konuda grubumuzun kurulması adına her türlü desteği esirgemeyen Belediye başkanımız Dr. Niyazi Nefi Kara’ya çok teşekkür ediyoruz. Anamur Belediyespor karşılaşması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık, Bu Pazar günü Atatürk stadında şölen var takımımızı desteklemek için tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz” dediler.

Alt taraftar grubu olarak GREENBOYS Liseliler ve Bayır Gençlik adı altında oluşturulan yeni iki grubun tribünler renk katması beklenirken, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’nın, GREENBOYS taraftar grubuna her türlü maddi, manevi ve taraftarın hazırlık aşamasında yer teminine destek sağlıyor olması Manavgat futbolseverleri arasında takdirle karşılandı.

Ayşegül Ada Şenbaş / Haber